19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden 5 bin kişiye iftar…
SAMSUNG CSC

Ceyhan Belediyesinden 5 bin kişiye iftar…

Ceyhan Belediyesi tarafından geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi. İftardan yaklaşık bir saat önce programın yapılacağı alana gelen Belediye Başkan Alemdar Öztürk, iftar yemeğine katılan misafirlerle tek tek ilgilendi.

Kaymakamlık önü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 5 bin Ceyhanlı vatandaş katıldı. Program öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi; ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Program öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi, ardından Belediye Başkanı Alemdar Öztürk bir konuşma yaptı. Alemdar Öztürk, iftar programına katılan konukların Ramazan-ı Şerifini tebrik ederek programa katılımlarından dolayı saygı ve sevgilerini iletti.

BİN AYDAN HAYIRLI RAMAZAN AYI HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN
Başkanı Alemdar Öztürk ” Başı Rahmet ortası mağrifet ve sonu Cehennemden kurtuluş olan bin aydan hayırlı Ramazan ayının hepimize, şahsınıza, ailenize, şehrimize, ilçemize, ülkemize Müslümanlık ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE BUGÜN BURADAYIZ
Konuşmasında tüm şehitleri rahmetle yâd ettiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk, “Ramazan ayının manevi ikliminde Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gücünü şehitlerimizin canlarını seve seve vermiş olduğu mücadeleden almıştır. Şehit ve gazi yakınlarımıza şunu demek istiyorum: iyi ki varsınız, sizlerin evlatları sayesinde bizler buradayız. Onların emaneti olan bu güzel ülkemizin bağımsızlığını Allah’ın izniyle ilelebet devam ettireceğiz ve şanlı bayrağımız gönderden asla inmeyecektir.” Dedi.

İftar programına şehit ve gazi aileleri ile yakınlarının yanı sıra Ceyhan Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri Derneği, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir