19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN 5 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN 5 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Ceyhan Belediyesi tarafından Merkez Abdulkadirağa Camii başta olmak üzere bazı camiilerde Cuma namazının ardından cemaate ve vatandaşlara aşure ikram edildi.

Muharrem ayının mübarek bir ay olduğunu; iyilik, bolluk ve bereket getirdiğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “Aşure paylaşma ve kardeşliktir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Muharrem Ayı mübarek olsun.” dedi.

Başkan Alemdar Öztürk, şunları söyledi:

“ Allah’a hamdolsun ki, birçok peygamberine lütuf ve inayetiyle ihsanda bulunduğu Muharrem ayına bizleri de ulaştırdı. Bu günler, ibadetlerimizin yanı sıra paylaşmanın, yardımlaşmanın dolayısıyla birlik beraberliğimizin de pekiştiği güçlendiği günlerdir. Hicri takvimin ilk ayı olan ‘Muharrem’, İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı önemli bir aydır. Muharrem ayı ve aşure dolayısıyla yapılan duaların tüm İslam âleminin birlik ve dirliğine vesile olmasını Rabbül Alemin’den diliyorum. ”

Aşure ikramına Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediye Başkan yardımcısı Mükremin Kara, Murat Yürük, Belediye meclis üyeleri ile belediye daire müdürleri katıldı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir