19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN BELEDİYESİNDE SÖZLEŞME…

CEYHAN BELEDİYESİNDE SÖZLEŞME…

Bem-Bir-Sen ile Ceyhan Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Ceyhan Belediye Meclis Salon’unda düzenlenen imza töreniyle Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Bem-Bir Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme ile belediye memurlarının maaşlarına yaklaşık yüzde 25 oranında iyileştirme yapıldı.

Bir yıl geçerli olacak denge tazminatı sözleşmesi imza törenine Bem-Bir-Sen Ceyhan Şube Başkanı İsmail Tanırgan, belediye birim müdürleri ve sendikaya üye memurlar da katıldı.

Sözleşmenin Ceyhan Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Bem-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Ünüvar, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür etti.

Çalışanın alın terinin kutsal olduğunu, karşılığının hakkaniyetle ve zamanında verilmesi gerektiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk ise, “Bugün çalışma hayatı açısından önemli ve güzel bir gün. Belediye olarak başından beri çalışanımızın hakkını korumayı bir görev bildik ve ona göre çalıştık. İş ahlakı işverenin çalışanını gözetmesini, çalışanların da kazandıkları maaşı hak etmesi için çabalamasını gerektirir. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir