25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinde Bayramlaşma…

Ceyhan Belediyesinde Bayramlaşma…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak mesainin son günü olan Ramazan Bayramı öncesi Arefe günü Belediye personeli ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Ceyhan Belediyesinde düzenlenen törene katılan belediye başkanı Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Sevil Can, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile beraber Belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Boydak Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşların bayramını kutlayarak yaptığı konuşmasında, “24 Haziran seçimleri dolayısı ile kutsal bir görev için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştık. Ailemden çok sizlerle vakit geçiriyorum. Biz büyük bir aileyiz. Gayretimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha güzel günlere ulaşabilmek, Ceyhan’a hizmetin en güzelini sunabilmektir. Ramazan Bayramı tatili sürecinde birimlerimiz aynı disiplin ve özveriyle halkımız için çalışmaya devam edecek. Cenab-ı Allah Ramazan Bayramının yüzü suyu hürmetine Bayrağımızın gölgesinde nice güzel bayramları nasip etsin. Dargınların barıştığı, dayanışma ruhunun yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik hislerinin pekiştiği bu bayramda da milletçe birbirimize sevgi ve özveri ile kenetlenmeliyiz’ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir