19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA…

CEYHAN BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde bayramlaşmasının ardından Belediye hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.. Beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, Murat Yürük Belediye meclis üyeleri, belediye personeli katıldı.

Bayramlaşma Törenine Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Ersin Ağca, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız,AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Bakır,Murat Yürük,Belediye Meclis üyeleri,Daire müdürleri,. Belediye Çalışanları ile vatandaşlar katıldı

SEVGİ VE SEVİNÇLE KUCAKLAŞMALIYIZ

Başkan Vekili Ali Alper Boydak Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşların bayramını kutladı ve yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı.,”Kurban bayramı vesilesiyle yaşanılan barış, kardeşlik ve bereket gibi güzelliklerin bir ömür boyu devam etmesi en büyük dileğimizdir.. Cenab-ı Allah Kurban Bayramının yüzü suyu hürmetine dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan tüm Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşunu nasip eylesin.” dedi. ve , ‘dargınların barıştığı, dayanışma ruhunun yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik hislerinin pekiştiği bu bayramda da milletçe birbirimizle sevgi ve sevinçle kucaklaşmalıyız’ dedi.

TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Boydak halkın huzur ve güvenli bir şekilde bayram geçirmeleri için ilçede tüm tedbirleri aldıklarını ve Belediye Fen işleri,Temizlik işleri ve Zabıta gibi birimlerin 24 saat görevleri başında olduğunu belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir