28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi’nde bayramlaşma…

Ceyhan Belediyesi’nde bayramlaşma…

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk, Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katılarak, belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Alemdar Öztürk bayramlaşmaya gelen çocuklarla şakalaşarak hediyeler verdi.

Alemdar Öztürk Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşların bayramını kutladı ve yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı.,”Ramazan vesilesiyle yaşanılan barış, kardeşlik ve bereket gibi güzelliklerin bir ömür boyu devam etmesi en büyük dileğimizdir.. Cenab-ı Allah Ramazan Bayramının yüzü suyu hürmetine dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan tüm Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşunu nasip eylesin.” dedi. ve , ‘dargınların barıştığı, dayanışma ruhunun yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik hislerinin pekiştiği bu bayramda da milletçe birbirimizle sevgi ve sevinçle kucaklaşmalıyız’ dedi.

HUZURLU BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk halkın huzur ve güvenli bir şekilde bayram geçirmeleri için ilçede tüm tedbirleri aldıklarını ve belediye fen işleri, temizlik işleri ve zabıta gibi birimlerin 24 saat görevleri başında olduğunu belirtti.

Bayramlaşma törenine, Belediye başkanı Alemdar Öztürk,başkan yardımcısı Murat Yürük, Mükremin Kaya, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, belediye personeli, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir