18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Teyakkuzda…

Ceyhan Belediyesi Teyakkuzda…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, olumsuz hava muhalefeti nedeniyle meydana gelen şiddetli yağış ve sel riskine karşı tüm ekiplerin teyakkuzda olduğunu belirtti.
Şiddetli yağış ve beraberinde yaşanan fırtına nedeniyle bazı mahallelerde ağaçların yıkılması, çatıların düşmesi sonucu belediye ekipleri harekete geçti. Başkan Erdem’in talimatı ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekipler sabah saatlerine kadar Ceyhan genelinde çalışmalarını sürdürdü.
Yoğun yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için aralıksız çalıştıklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Yaşanabilecek doğal afetlere karşı önlemlerimizi arttırdık. Şiddetli fırtına nedeniyle zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tek temennimiz can kaybı yaşanmamasıdır. Rabbim ülkemizi yaşanabilecek tüm felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir