29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Personeline Motüvasyon Semineri…

Ceyhan Belediyesi Personeline Motüvasyon Semineri…

Çukurova Belediyeler Birliği ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde Ceyhan Belediyesi personeline yönelik “Kurumsal İletişim ve Kurumsal Motivasyon” konulu seminer düzenlendi.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Proje ve Eğitim Uzmanı Eshap Özden Topcil konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, kurumsal yapı ve kimlik, etkili iletişim, beden dili, takım olmak, müşteri memnuniyeti gibi konularda personel bilgilendirildi.

Topcil, hizmetin bireysel değil kurumsal ve sürekliliğinin olması gerektiğine işaret ederek “Sizler belediye personelisiniz. Sizlerin vatandaşa karşı gösterdiği davranış, sadece sizi değil aynı zamanda belediyenin kurumsal kimliğini de etkiler. Belediyeye gelen vatandaşın memnun olarak kurumdan ayrılması ise tüm personelin başarısı olarak kuruma yansır. Kurumsal iletişimi başarılı, motivasyonu yüksek çalışma, kurumsallığı da pekiştirir.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir