25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Kültür Etkinlikleri…

Ceyhan Belediyesi Kültür Etkinlikleri…

Ceyhan Belediyesi değişen Türkiye şartları içersinde yeni bir belediyecilik anlayışını içerisinde sosyal belediyecilik anlayışıyla, etkinliklerini sürdürüyo.
Murat Gögebakan Kültür Merkezinde Ceyhan Belediyesi sanat topluluğunun sunacağı Bu İşte, Bir İş Var Skeç program öncesi saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Konuşmasını yapmak üzere Kürsüye gelen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan Belediyesi olarak asli hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ifade etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “ Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nin Ceyhan’da kültürel faaliyetlerin artarak devam etmesine çok büyük katkılar koyacağına inanıyoruz. Ceyhan Belediyesi olarak bu merkezimizde sevgili gençlerimiz için ücretsiz çeşitli kurslar, konferanslar ve etkinlikler düzenliyoruz.”

Ceyhan Belediyesi olarak değişen Türkiye şartları içersinde yeni bir belediyecilik anlayışını Ceyhan’a getirmenin gayreti içersinde olduklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, “Bu amaçla Ceyhan Belediyesi olarak özellikle gençlerimize ve ailelerimize yönelik çeşitli konularda önemli hafta, gün ve aylarda konferans, seminer ve paneller düzenlemeye devam ediyoruz.” Dedi.
Başkan Alemdar Öztürk’ün konuşmasının ardından Ceyhan Belediyesi sanat topluluğu tarafından hazırlanan yazan ve yönetmen Müjdat Altıgöz’ün hazırladığı ve Oğuzhan Oguz’un Müziklerini derlediği skeçleri ise İsmet Can Çelikbaş, İrem Ateş, Müjdat Altıgöz, Evren Aksoy, Burhan Börekoğlu, Mahmut Şen, Kerimcan Güneyer, Ömer Yakar, Muhammet Çetin,Anıl Yalçın,Muhammet Elik ve Botan Kaya’nın toplu skeçleri Murat Gögebakan Kültür Merkezinde sahnelendi, Bu İşte,Bir İş Var Skeçleri büyük ilgi gördü. Başkan Öztürk programın ardından sanat topluluğunun tüm oyuncularını kutladı. Programa Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Başkan Yardımcısı Murat Yürük, Başkan Yardımcısı Mükremin Kara, Sosyal ve Kültür işleri müdürü Eyüp Turut, Belediye meclis üyeleri,daire müdürleri ile birlikte çok sayıda vatantaş katıldı,

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir