19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Bayrak Dağıttı…

Ceyhan Belediyesi Bayrak Dağıttı…

Ceyhan Belediyesi tarafından Afrin’deki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği ’Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla Bayrağa Sevgi, Şehide Saygı, Mehmetçiğe Dua amacı ile Esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’deki terör örgütlerine yönelik düzenlediği ’Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla Ceyhan Belediyesi tarafından başta Atatürk ve Kızılay Caddelerinde olmak üzere esnafa işyerlerine asılması, vatandaşlara ise evlerinin balkonlarına asılması için 10 bin adet bayrak hediye edildi.

Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, belediye hizmet binası önündeki Bayrak kaidesi yanında bir konuşma yaparak şöyle dedi. “Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Bu güzel vatanımızın simgesi şanlı bayrağımızı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hediye ederek vatan ve bayrak sevgisini bir kez daha haykıracağız.”dedi.

Başkan Boydak,” Afrin’de sınır boylarında terörist yuvalarını tepeleyip geçen Mehmetçiklerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Başta Afrin olmak üzere sınır boylarımızda terör odaklarını temizleyen Mehmetçiklerimizi yüce Allah muzaffer eylesin. Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.1071 Malazgirt’den beri

Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da ve 15 Temmuz’da yazılan destanlar gibi inşallah Afrin’de de destan yazılacaktır.” Diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir