25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Başören Mahallesine çıkartma yaptı…

Ceyhan Belediyesi Başören Mahallesine çıkartma yaptı…

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başören mahallesinde hizmet seferberliği düzenledi.

Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda bulunan mahallelerin sorunlarının giderilmesi için harekete geçen ekipler, Başören Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Başören mahallesinde kadınlar ile bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Başören Mahallemizin yiğit kadınları ile beraberiz. Onların dertlerini dinledik, sohbet ettik ve emekçi kadınlarımız ile beraber ekmek açarak güzel bir gün geçirdik.Her zaman tüm kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Başören mahallemizde seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz. Başören Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, logarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir