28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediye Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısını Yaptı…

Ceyhan Belediye Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısını Yaptı…

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2018 yılı Eylül ayı olağan toplantısını Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak başkanlığında gerçekleştirdi.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Boydak meclis üyelerinin Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak gündem maddelerini değerlendirdi.

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ ŞEHİT ANNESİNİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Gündemin 3.maddesinde Ceyhan İlçesi, Küçükkırım Mahallesinde bulunan Şehit Mustafa CIRDI sokak isminin İstiklal Mahallesindeki sokakların birine taşınması talebi görüşüldü. Şehit Annesinin dilekçe sunarak Ceyhan Belediye Meclisinden talebini Başkan Boydak ve Meclis üyeleri onaylayarak kabul etti.

TÜRKİYE’NİN EN ŞEFFAF BELEDİYE MECLİSİ

Ceyhan Belediye Meclis üyeleri 14.maddelik konular ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği tekliflerini komisyondan geldiği gibi onayladı. Soru ve önerileri dinleyen Başkan Boydak, ”Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sunuyoruz. Ceyhan’a hizmet için her fikri değerlendiriyor, sayın meclis üyelerimizle ile uyum içerisinde, komisyonda ve encümende halkımızın çıkarları için en doğru kararı veriyoruz” dedi.

Bazı meclis üyeleri söz hakki alarak, Ceyhan Belediye Meclisinin Türkiye’de en şeffaf ve uyumlu Belediye Meclisi olduğunu belirterek, Başkan Ali Alper Boydak’a teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir