19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ 2020 YILININ İLK TOPLANTISINI YAPTI….

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ 2020 YILININ İLK TOPLANTISINI YAPTI….

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2020 yılı Ocak ayı olağan toplantısının 1. oturumunu Belediye Başkan Vekili Gürsel İlci başkanlığında gerçekleştirdi.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantı; Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın yoğun programı münasebeti ile oturumu yöneten Başkan Vekili Gürsel İlci meclis üyelerine 2020 yılı ile ilgili kutlama mesajını iletti ve gündem maddelerini değerlendirdi.

Gündem dışı önerilerin değerlendirilmesinin ardından, gündemin 3. maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü sözleşmeli personel ücretlerinin görüşülmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 4. Maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü memur kadro ihdası talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü geçici işçi çalıştırılması talebinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 6. Maddesi Yazı İşleri Müdürlüğü meclis üyesi başkan yardımcısı ödeneğinin talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edilerek uygun görüldü.
Gündemin 7. Maddesi Yazı İşleri Müdürlüğü 2019 mali yılı gelir ve giderlerini denetlemek üzere Denetim Komisyonu oluşturulması talebi görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Mecliste yapılan oylama sonucunda meclis üyeleri; Mehmet Nuri Toprak, İbrahim Kocaman, Havva Apucu, Ahmet Kandemir ve Cem Özden Denetim Komisyonuna seçildi.
Gündemin 8. Maddesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kamu yararına tahsis talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 9. Maddesi Mali Hizmetler Müdürlüğü ödenek aktarılması talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı olan M tipi cezaevinin önüne mahkûm yakınları için bekleme salonu yapılması talebi oy birliği ile gündem maddesi olarak kabul edildi. Gündemin 10. maddesi cezaevinin önüne bekleme salonu yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi.
2020 yılı Ocak ayı 1. oturumu 10 maddenin oylanması ile son buldu. Gündemde yer alan diğer 4 maddenin görüşülmesi ocak ayı 2. oturuma bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir