29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediye Başkanı Erdem’den bayram mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem’den bayram mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Milli ve Dini Bayramlarımızın birlik ve beraberlik bağımızı kuvvetlendirdiği, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü arttırarak çoğaldığını belirten Başkan Erdem, “Kurban Bayramı Ceyhan’ımıza, ülkemize, tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Milli ve Dini Bayramlarımızı fırsat bilerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanıp bu kutlu günlerde barış ve sevgi dolu günler geçirebilmek için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız.
Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum, yeniden eski bayramları yaşayabilmek için bu bayram da mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum ” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir