19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediye Başkan Vekili Boydak’tan 19 Mayıs Açıklaması…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Boydak’tan 19 Mayıs Açıklaması…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Büyük Önder Atatürk’ün Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, haklı gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak , “Tarih boyunca tüm devletlerin kaderlerini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. 19 Mayıs 1919’da başlatılan bağımsızlık mücadelesi de Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır.” Dedi.

Başkan Boydak mesajına şunlara değindi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde yaktığı kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda Türk milletinin kaderi çizilmiştir. 19 Mayıs, sadece Türk milli kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların da en büyük güvencesidir. Bu vesileyle Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir