20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Bayrama Hazır…

Ceyhan Bayrama Hazır…

Ceyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat ve temiz bir ortamda yapmaları için ilçe genelinde tüm mezarlıklarda ve camilerde temizliği tamamladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın göreve gelmesinden sonra her yönüyle büyük bir değişim yaşayan Ceyhan, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların rahat hizmet alabilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Ağaçların budanması, yolların yapımı, kaldırımların düzenlenmesi, camilerimizin bakım ve temizliği ile diğer tüm onarım çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Başkanlar Zeydan Karalar ve Kadir Aydar, bayramda vatandaşların rahat etmesi için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN AYDAR, “HİZMETLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Ramazan ayında her türlü tedbiri aldıklarını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz, Ceyhan ekibi ile uyum içerisinde camilerimizin temizliği, mezarlıklarımızın bakım ve onarım çalışmaları hem de güvenlik konularının üzerinde hassasiyetle duruyor. Kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için özel güvenlik görevlileri tarafından güvenlik kontrolleri 24 saat kesintisiz yapılıyor. Bu tedbirlerimiz ve çalışmalarımız bayramda da devam edecek. Mezarlıkların yanı sıra bayramda vatandaşların rahat bir şekilde ibadet edebilmesi için camilerimizin içerisi ekiplerimiz tarafından temizlenirken, cami çevresi itfaiye ekipleri tarafından yıkandı. Halkımız ibadet ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapabilirler.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir