29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan ana yollarında asfalt çalışmaları bitiyor…

Ceyhan ana yollarında asfalt çalışmaları bitiyor…

Ceyhan’ın ana arterlerinden biri olan Çamlıyol İnönü Bulvarı asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi. Alt yapı çalışmaları biten bulvar çalışma tamamlandığında D400 karayoluna kadar boylu boyunca asfaltlanmış olacak.

İnönü Bulvarı’nın bozuk yolları 20 yıldır Ceyhan halkı için bir çile haline gelmişti. Büyük bir bölümü 20 gün içinde tamamlanan asfalt çalışmaları elektrik, su ve telefon hatlarını kapsayan alt yapı çalışmalarının tamamlanması için bekletiliyordu. İnönü Bulvarı’nın İbrahim Mete Bulvarı’ndan D400 Karayoluna kadar olan kısmın da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla son aşama olan asfalt çalışmasına geçildi. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekiplerinin 3 vardiya halinde çalıştığı yol çalışmasının beklenilenden kısa bir süre içinde bitirileceği öngörülüyor.

Alt Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Ceyhan’da yaşayan herkes bilir ki Çamlıyol İnönü Bulvarı Ceyhan’ın göz bebeğidir, can damarıdır. Ceyhan’ın can damarı 20 yıldır köstebek yuvası gibi delik deşikti. Yollarda oluşan çukurlar nedeniyle vatandaşımızın araçları sanayiden çıkamıyordu. Kaldırımlarımız yürünecek halde değildi. Biz göreve gelir gelmez Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın desteği ile İnönü Bulvarı’nın büyük bir bölümünü 7 gün 24 saat gece gündüz çalışarak 20 gün içinde tamamladık. Ancak İbrahim Mete Bulvarı’ndan D400 karayoluna kadar olan kısımda TEDAŞ, ASKİ ve PTT gibi diğer kurumlarımızın alt yapı çalışmalarını tamamlaması gerekiyordu ki bugün döktüğümüz asfaltı yarın tekrar kazmak zorunda kalmayalım. Şimdi alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bu gün itibari ile kalan kısmında asfaltını dökmeye başladık. Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte 3 vardiya halinde çalışan ekiplerimiz en kısa sürede asfalt çalışmalarını bitirecekler” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir