19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çevreci minikler ödüllerine kavuştu…

Çevreci minikler ödüllerine kavuştu…

Halkın içinde halkla birlikte belediyeyi yöneten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in göreve geldiği günden bu yana aralıksız her hafta gerçekleştirdiği Halk Günü, renkli anlara sahne oldu. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilkokul, ortaokul ve liselerde çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri ve sertifikaları Başkan Soner Çetin verdi. Halkın talep ve önerilerini dinleyen Çetin’e vatandaşlar yoğun ilgi göstererek hizmetler için teşekkür etti.
Her Cuma saat 14.00’te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Halk Günü, geçtiğimiz cuma renkli anlara tanıklık etti. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla her sene çeşitli etkinlikler düzenleyen ve çevreci yaklaşımıyla takdir gören Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilkokul, ortaokul ve liselerde çevre bilincini arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmada, dereceye girenlere ödüllerini ve sertifikalarını verdi. Dereceye giren çocukların özel çevreci kostümleri dikkat çekerken, Halk Günü renkli anlara sahne oldu.

ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Çukurova genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde çevre bilincini arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllerini Halk Günü’nde Başkan Soner Çetin’den aldı. Atık Pil Toplama Yarışması’nda; Şehit Aytekin Kuru İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi, Vakıfbank Orta Okulu, atık yağ toplama yarışmasında; Şehit Aytekin Kuru İmam Hatip Ortaokulu, Recep Birsin Özen Ortaokulu, Sabancı İlkokulu, Ambalaj atıklarından en iyi proje ödülü ise Hasan Adalı Anadolu Lisesi’nin oldu. Dereceye giren okullara kategorilerine göre; projeksiyon cihazı, masa üstü bilgisayar, diz üstü bilgisayar ödülü verildi. Yarışmaya katılan 37 okula sertifikaları dağıtıldı.

ÇETİN’E HALKTAN YOĞUN İLGİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile halkı dinleyerek haftalık faaliyet raporunu sundu. Sorunu olan vatandaşları dinleyen ve talepleri not alan Çetin, belediye birimlerinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Çetin’in, gelen talep ve önerileri anında yerine getirdiği için çok sayıda teşekkür aldığı dikkatlerden kaçmadı. Ellerinde kendi yaptıkları hediyelerle Başkan Soner Çetin’i ziyarete gelen down sendromlu çocuklar ise Çetin’e sarılarak hediyelerini verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir