23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin,”Sandığa Saygılıyız.”

Çetin,”Sandığa Saygılıyız.”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Millet iradesi ve ileri demokrasi diyenlerin 1 Kasım’da sandıktan çıkacak sonuca da saygı göstermek zorunda olduklarını vurguladı ve ‘Sevinsek de üzülsek de herkes halkın vereceği karara saygılı olmak mecburiyetindedir’ diye konuştu.

‘Türkiye’de iyiye giden ne var’’ sorusunu yönelten DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Şehit cenazeleri, patlayan bombalar, yükselen enflasyon, artan işsizlik, kapanan işyerleri ve geleceğe güvenle bakamamak Türkiye’nin geldiği noktanın özetidir ve bu gidişi acilen durduracak güçlü bir hükümete ihtiyaç vardır’’ dedi. 1 Kasım Pazar günü sandıklardan çıkacak sonucun birilerini sevindireceğini, bazılarını ise üzeceğini ifade eden Çetin şöyle devam etti:

‘Pazar gecesi elbette birileri üzülecek ve tabii ki bazılarımız da sevinecek. Umarız ki kazanan Türkiye olur. Hoşumuza gitmeyen sonuçlar doğaldır ki canımızı acıtacak ama hepimiz o sonuca milletçe saygı duyacağız; çünkü demokrasi bunu gerektiriyor. Türkiye’de hayata başka türlü bakan, inanç ve değerleri başka olan, aynı şeye baktığında farklı şey düşünen insanlar birbirlerine tahammül edecekler ki farklılıkları bir zenginlik olarak görebilsinler. Bu anlayışa şiddetle ihtiyacımız var.’

İş lafa gelince ahkam kesen, haklı ve haksız eleştiri yönelten milyonlarca insan olduğunu ancak yurttaş olmanın öncelikle sandığa gitmekle başladığını da vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Yurttaş olmak en basitinden sıraya girmek, söz kesmemek, anlamaya çalışarak dinlemek, mahalle,ilçe,kent ve memleket sorunları karşısında duyarlı olmak,doğaya ve ülkesine sahip çıkmak ve ama mutlaka oy kullanmakla olur. Oylarımızı kullanalım ki hesap sorma hakkımız olsun’’ diye seslendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir