20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin’den Yeni Açılış…

Çetin’den Yeni Açılış…

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her salı yaptığı hizmet açılışlarına bu hafta bir yenisini daha ekledi.

Başkan Çetin, Güzelyalı Mahallesi Öğretmenler Parkı içinde yapımı tamamlanan Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Çetin, “Çukurova’yı şantiye yerine çevirdiğimiz için kusura bakmayın. Ayağımın tozuyla toprağıyla şu an karşınızdayım. Adana’nın kışın çamurunu, yazın tozunu toprağını yaşamayan, yola çıkarken ayağına toz çamur değmeyen adamdan belediye başkanı olmaz” dedi.

GÜZELYALI’YA KADIN SOHBET EVİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaz kış demeden her salı açılış yapmaya devam ediyor. Başkan Soner Çetin, bu kez Güzelyalı Mahallesi Öğretmenler Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Çetin, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Renkli anlara sahne olan açılışa CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, kadın kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı. Açılışta söz alan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Belediye Başkanı Soner Çetin’i hizmetlerinden ötürü kutlarken, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Yasemin Özer, “2017 yılında Güzelyalı Mahallesi şantiye alanına döndü. Biz istiyoruz, Karaoğlan yapıyor” diyerek Çetin’e mahalle halkı adına teşekkür etti.

“BURAYI KADINLARIMIZA EMANET EDİYORUM”

Açılışta konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evini kadınlara emanet etti. Çetin, “Biliyorum ki kadınlarımız burayı çok sahiplenecek. Mahfesığmaz Mahallesinde yaptığımız Kadın Sohbet ve Dayanışma Evimiz çok ilgi gördü, eminim burası da aynı ilgiyi görecek. Duyuyorum kadınlarımız günlerini de artık buralarda yapıyorlar. Yakında bilgilendirme panelleri de düzenleyecekler. Sizlere söz verdik. Bu dayanışma evlerini tüm semtlerimize yapacağız. Ve Güzelyalı Mahallesi’nde bir sonraki açılışımız yapımı süratle devam eden Emekli Dinlenme Evi olacak” dedi. Çukurova’da hizmetlerin hız kesmeden aralıksız devam ettiğini aktaran Çetin, “İlçemizin çok tarihi bir geçmişi yok. Biz göreve geldiğimizde Çukurova’da 120 park yapılmıştı. Biz 3,5 yılda tam 74 park ilave etmişiz. Bakınız dile kolay. Şu anda Çukurova’da 194 parkımız, yeşil alanımız var. Daha da kazandırmaya devam edeceğiz. Şu anda Çukurova’da tam 12 yerde çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz demeden sizler için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“BAŞIMIZ DİK KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ”

Çukurova Belediyesi’nin hizmetlerinin tüm Türkiye’de örnek alındığını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bunlar bizim için şeref madalyası. Yola çıkarken ayağına toz çamur değmeyen adamdan belediye başkanı olmaz demiştik ama şunu da demiştik. O ananızın ak sütü gibi helal oyunuzu verirseniz biz vücudumuzdaki her su damlasını ter olarak akıtacağız. Çukurova’yı şantiye yerine çevirdiğimiz için kusura bakmayın. Ayağımın tozuyla toprağıyla karşınızdayım. Adana’nın kışın çamurunu, yazın tozunu toprağını yaşamayan adamdan belediye başkanı olmaz. 1.5 yıllık bir zaman kaldı. Emin olun sizlere vaad ettiğimiz tüm projeleri gerçekleştirmiş olarak başımız dik alnımız ak olarak karşınıza çıkacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Çetin, açılış kurdelesini kesmesinin ardından yenilenen Öğretmenler Parkı’nda oynayan çocuklarla ilgilenerek salıncakta salladı. Çetin, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir