29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Sağlık / ÇETİN’DEN AMATÖRLERE DESTEK…

ÇETİN’DEN AMATÖRLERE DESTEK…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’daki amatör spor kulüpleriyle bir yemekte buluştu. Seyhanspor, Kuzey Adana, Torosspor, Kurttepe, Çukurova Gençlik, Çukurova Demirspor, Akdeniz Spor yönetici ve hocalarıyla bir araya gelip sohbet eden Başkan Soner Çetin, belediye olarak ellerinde dört spor tesisi bulunduğunu belirterek “İkisini Çukurova Belediyespor Kulübü’ne tahsis ettik, diğer ikisini de ihaleyle kiralayacağız”.

Kulüp yönetici ve hocaları Özer Kankılıç, Eyüp İnanır, Taner Kurul, Ercan Kesen ve Tevfik Işık’tan talep ve yakınmaları dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, şu karşılığı verdi: “En büyük sorununuzun antrenman yapacak saha bulamamanız olduğunu anlıyorum. Sıkıntılarınızın farkındayım; biz iki tesisimizi Çukurova Belediyespor Kulübü’ne tahsis ettik. Bu kanalı kullanarak tesislerimizi sırayla kullanabilirsiniz. Bizim tesisler siz de tesisiniz sayılır.”

Spor ayakkabısı, eşofman yardımı ve ulaşım desteği sağlama gibi konularda da yardımcı olmak için imkânları zorlayacaklarının altını çizen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bana ya da ilgili birimlerin yöneticilerine haber vermeniz yeterli. Sizin sorununuz bizim sorunumuz sayılır. Gerekeni, imkânlar elverdiği ölçüde yaparız” diye konuştu. Çetin’in bu sözleri üzerine söz alan başkan ve hocalar, gördükleri ilgi ve taleplerinin karşılanacak olması dolayısıyla mutlu olduklarını söylediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adanalı Naz, Dünya Şampiyonu…

Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyat Oyunları bu yıl Antalya’da yapıldı. Antalya’da ilk kez düzenlenen 2. Down …

Lösev, Adana’da Lösante için yürüdü…

Lösev Adana Şubesi, Lösemi aileleri ve Lösemi hastalığını yenmiş olan kişiler Adana’da yürüyüş gerçekleştirdi. Lösante Hastanesi’ne tam …

Barut: “Bu Düzeni Değiştireceğiz”

Saimbeyli Belediye Başkan adayı İsmail Durmaz ve İlçe Başkanı Güven Altan ile esnaf ziyaretlerine katılan Barut, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir