19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin, klavye başında 2 saat soruları yanıtladı…

Çetin, klavye başında 2 saat soruları yanıtladı…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Sen Sor Başkan Cevaplasın’ programı kapsamında sosyal medya hesaplarından halkla buluşmaya devam ediyor. Halktan çok güzel tepkiler alan Başkan Soner Çetin, yarım saat olarak belirlenen program süresini 2 saate çıkardı. Geçtiğimiz gün 14.00-16.00 saatleri arasında sosyal medya ekibiyle birlikte 110 soru yanıtlayan Çetin’e ilginç sorular da geldi. Başkan Çetin evine çay içmeye davet eden vatandaşı kırmazken, kendisinden tenis raketi isteyen bir vatandaşa da raketlerinden birini hediye etme sözü verdi. Çetin, İzmir’den ”Sizden bir tane de İzmir’e alabilir miyiz?” diye soran bir vatandaşa da; “İzmir’de de çok başarılı CHP’li belediye başkanlarımız var” yanıtını verdi.

ÇETİN EKİBİYLE 110 SORU YANITLADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in geçen hafta başlattığı ‘Sen Sor Başkan Cevaplasın’ programı halktan yoğun ilgi gördü. Sosyal paylaşım ağları Facebook, İnstagram ve Twitter üzerinden vatandaşlardan gelen soruları ‘#sensorbaşkancevaplasın’ adı altında yanıtlayan Başkan Çetin, çarşamba günü yine aynı saatte klavye başına geçti. Çetin’e halktan ilgi yoğun olunca önceden yarım saat olarak belirlenen programın süresi 2 saate çıkarıldı. 14.00-16.00 saatleri arasında halktan gelen soruları ekibiyle birlikte yanıtlayan ve 110 soruya geri dönüş yapan Çetin gelen tebrik ve sevgi mesajlarına da teker teker dönüş yaptı.

“SİZDEN BİR TANE DE İZMİR’E ALABİLİR MİYİZ?”

Yoğun ilgi gören buluşmaları her hafta gerçekleştirerek vatandaşla birebir etkileşim içinde olmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Soner Çetin’e gelen soruların bir kısmı da hayli ilginçti. Gelen soruları ayırt etmeden cevaplandıran Çetin, bir vatandaşın evine çay içmeye gelmesi davetini kırmadı. Tenise olan tutkusuyla bilenen Başkan Çetin’den bir vatandaş da raketini istedi. Çetin, vatandaşa raketlerinden birini hediye etme sözü verdi. Çok sayıda tebrik mesajı alan Soner Çetin, İzmir’den gelen ”Sizden bir tane de İzmir’e alabilir miyiz?”diye soran bir vatandaşa da; “İzmir’de de çok başarılı CHP’li belediye başkanlarımız var” yanıtını verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir