29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin: “Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını Artıyoruz”…

Çetin: “Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını Artıyoruz”…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artırdıklarını söyledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Başkan Çetin’e ASKON’un faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çalışkan, Başkan Soner Çetin’in halkın menfaatleri için bedel ödemeye hazır, halkla iç içe bir başkan olduğunu vurgulayarak, çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Recep Çalışkan’ın yeşil alanlar ve parklarla ilgili bir sorusu üzerine Başkan Soner Çetin, göreve geldiklerinden bu yana ‘Daha Yeşil Çukurova’ sloganı ile projeler ürettiklerini söyledi. Başkan Çetin, “Kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıyoruz, yeşil alanlarımızın ve parklarımızın, ticari faaliyetler veya kişisel çıkarlar için kullanılmasına asla izin vermiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ziyaretlerinden dolayı ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Halkın İradesi Seyhan Yüzyılı’nı Başlatacak…

Adana’da “Yeni 1 Seyhan” vizyonuyla, 27 vizyon projeyle yola çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan …

Çukurova Ödülü 2024 TYS Başkanı Özyalçıner’e verildi…

 Çukurova Ödülü 2024 Adana Yazarlarevi’nde düzenlenen törenle Türkiye Yazarlar Sendikası’na (TYS) verildi. Tören, TYS Genel …

Seyhan’da Hapis Cezası Bulunan Kişi Yakalandı…

Hüseyin Güneş olduğu belirlenen kişinin “nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme”, ” hırsızlık” ve “kamu malına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir