23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇETİN: “İSRAF BİTERSE TÜRKİYE RAHATA ÇIKAR”…

ÇETİN: “İSRAF BİTERSE TÜRKİYE RAHATA ÇIKAR”…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kamudaki israfın büyük boyutlarda olduğunu belirterek, “İsraf biterse bir Türkiye daha çıkar” dedi.
Başkan Çetin bu haftaki Halk Günü’nde israf, tevazu, gösteriş gibi konulara dikkat çekti. Makam aracını satışa çıkartıp kendi kişisel aracına bindiğini hatırlatan Çetin, “Her hafta yaptığımız Halk Günü toplantıları gibi israfa karşı başlattığımız tasarrufa yönelik icraatlarımız da Türkiye’ye örnek gösteriliyor. Devletin bir avuç benzininden bir şey çıkmaz ama sorun bir zihniyeti ortaya koymaktır. Çukurova Belediyesi’nde başkan yardımcıları ve müdürler dahil hiç kimsenin altında makam aracı yok ama bu Türkiye’de 1 milyon liralık araç için ‘çerez parası’ diyenler var. 1 milyonluk araç çerez parası mıdır. İsraf biterse bir Türkiye daha çıkar” diye konuştu.
G-20 Zirvesi için hafta sonu Antalya’ya gelen bir ülkenin kralı için tam 65 lüks araç hazırlandığını ve geceliği 1 milyon dolardan bir otelin kiralandığına dikkat çeken Çetin, “Alayı vala ile gösteriş, aşırı harcama ve bir geceliği 1 milyon dolarlık otelde kalmak neyin nesidir, dinin emrettiği hayat bu mudur? Altı delik ayakkabıyla siyasete girdim diyenler 1 trilyonluk arabaya biniyorsunuz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir