25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı…

Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı…

Bir ev ve iki iş yerinden toplam 140 bin lira değerinde altın ve gümüş çalan 27 yaşındaki Arif B, bunları bozdurmak için geldiği kuyumcuda yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi’ndeki Vahdettin Y.’ye ait kuyumcuya giren Arif B, 110 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı. Aynı kuyumcuya bir hafta sonra tekrar giren B, 15 bin liralık altın çaldı. Arif B, 16 Şubat’ta ise Gazipaşa Mahallesi’nde bir apartman dairesinden de 15 bin liralık altın ve gümüş alıp ortadan kayboldu.

Polis, çalıntı altınların satılma ihtimali üzerine kuyumcularda önlem aldı. Hırsızlık zanlısı Arif B, Hürriyet Mahallesi’ndeki bir kuyumcuya gelerek elinde akrabalarından kalan altın ve gümüşler olduğunu, satmak istediğini söyledi. Kuyumcu, Baysal’ın poşet içerisindekileri incelerken incelerken, takipte olan polis ekipleri içeri girdi. Arif B’ın satmak için getirdiği ziynetlerin fotoğrafını çeken polis ekipleri, Vahdettin Y.’ye teşhis ettirdi. Vahdettin Y. polisin gönderdiği fotoğraflardaki ürünlerin kendisine ait olduğunu söyledi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Arif B’ı satmak istediği ziynet eşyalarıyla birlikte yakaladı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Arif B, 2 ayrı hırsızlık suçundan tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir