25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyükşehir Zabıtasından Denetim…

Büyükşehir Zabıtasından Denetim…

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü ‘nün talimatları doğrultusunda Zabıta Denetim Şube Müdürü Mehmet Sağlam’a bağlı Zabıta Ekipleri, şehir merkezinde yapmış oldukları çalışmalarda çevre kirliliğine yol açan, trafik açısından engel teşkil eden, vatandaşların kullanım hakkı olan kaldırımları işgal eden, izinsiz faaliyette bulundukları tespit edilen seyyar satıcılara müdahale etti.

Şehir merkezinde özellikle çevreyi rahatsız eden sağlıksız ve hijyensiz gıda ürünleri satışı yapan kişilerin malzemelerine el konuldu.Seyyar satıcılara karşı mücadeleye aralıksız devam eden ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirerek, yasaklara uymayanlar hakkında gerekli yasal mevzuatlar çerçevesinde işlem yaparken, Adana’da izinsiz seyyar, gürültü ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için var gücüyle çaba sarf ettikleri belirtildi. Alınan malzemelerin ise imha edilmek üzere ilgili birimlere sevki sağlanmakta olup; Adana’da değişim rüzgarları tüm hızıyla devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir