25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyükşehir zabıtası, kaldırım işgalinin önüne geçiyor…

Büyükşehir zabıtası, kaldırım işgalinin önüne geçiyor…

Büyükşehir Belediyesi, kaldırımları işgal ederek yaya ulaşımını engelleyen işyerleri ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Periyodik uygulama yürüten zabıta ekipleri, ana cadde ve bulvarlarda kaldırımları işgal eden işyeri sahiplerini uyarıp, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran güzergahları tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarından arındırdı.

Adana’nın dört bir yanında halk sağlığını ve kent düzenini korumaya yönelik çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, merkez ilçeler Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kaldırımları işgal eden esnaf ve seyyar satıcılara yönelik uygulama yaptı. Zabıta görevlileri, işyeri sahiplerini kaldırımlara koydukları tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarını kaldırmaları için uyardı. Yaya yollarına park edilen taşıtlara da para cezası uygulandı.

Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran, yapılan uyarıları dikkate almayan işyerlerine para ve kapatma cezası uygulanacağı belirtildi. Kaldırım işgalinde ısrarcı olan işyerlerinin ruhsatlarının iptal edileceği bildirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir