25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan öğrencilere sürpriz hediye…

Boydak’tan öğrencilere sürpriz hediye…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak. Başkan Yardımcısı Zafer Bakır ile birlikte Cennet Çetin Anaokulunu ziyaret etti. Anaokulunun eksiklikleri konularında bilgi aldı.
Başkan Vekili Boydak Cennet Çetin Anaokulu Müdürü Meral Gülek Öğretmenler ile Geleceğimizin Teminatı olan minik Ögrencileri Ziyaret Ederek sınıfları gezdi. Minik öğrencilerle şakalaşan Başkan Boydak minik öğrencilere sürpriz yaparak hediye dağıttı. Öğrencilerin sevinci ise görülmeye değerdi. Öğrencilerin Sevinçleri karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Boydak çocukluk günlerine bir kez daha döndüğünü ifade etti.

BOYDAK: ÇOCUKLARIMIZ BİZİM YARINLARIMIZDIR
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Ceyhan Belediyesi Olarak gerek belediyecilik. Gerekse sosyal belediyecilik anlamında her zaman her yerde halkımızın yanındayız. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır ülkemizin aydınlık yüzleridir. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır çocuklarımıza her zaman iyi örnek olmalıyız.
Bir ülkenin geleceği çocuklardır, onlar geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle çocuklarımız özel bir duyarlılığa ve özel bir korumaya ihtiyaçları vardır. Çocuklarımıza daha güzel bir ortam sunduğumuzda geleceğimizi teminat altına almış oluruz.
Ne mutlu bizlere milletçe çocuklarımızı güçlü aile bağları sağlam bir toplumsal doku içerisinde sevgiyle kucaklayarak, koruyarak yetiştiriyoruz diyen Başkan Boydak Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için,Herkesin umutla bakması için fedakarlıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir