19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Kandil Mesajı…

Boydak’tan Kandil Mesajı…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Mevlid Kandili münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan vekili Boydak, bu mübarek gecenin Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) dünyayı şereflendirdiği gece olması dolayısıyla İslam Âlemi için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak şunları söyledi:

“bugün, tüm insanlık Hz. Peygamberin (sav) rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Başta Ortadoğu’da olmak üzere dünyanın değişik noktalarında Müslümanlar zulüm görmekte ve insanlık buna seyirci kalmaktadır. Bizler inanıyoruz ki insanlık, ancak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) in daha iyi anlaşılmasıyla kurtuluşa erecektir. Bu mübarek gecenin dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm Müslümanların ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta Ceyhan’lı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Mevlid kandillerini tebrik ediyorum”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir