25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Bayram Mesajı…

Boydak’tan Bayram Mesajı…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ramazan Bayramı için bir mesaj yayımladı.

Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatı olduğunu belirten Başkan Boydak, “Dini ve milli bayramlarımız millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştıklarımız günlerdir. Ceyhan halkının ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutlarım” dedi.

Başkan Boydak, mesajında “Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı önemli günlerdir. Milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dilekleriyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir