19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Açıklama,”Bozuk Yollar Büyükşehire Ait”…

Boydak’tan Açıklama,”Bozuk Yollar Büyükşehire Ait”…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi’nce devam eden su şebekesi yenileme çalışmaları konusunda bir açıklama yaparak, Ceyhan’ın şehir merkezinde bozulan yolların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana canla başla çalıştıklarını dile getiren Başkan Boydak, “Ceyhan’ın tüm sorunlarına el attık, başkanlık görevini namusumuz gibi görerek işimizi benimsedik. İstekleriniz, talepleriniz ve şikayetleriniz benim için emirdir. Geçmiş dönemde raflara kaldırılan projeleri bile hayata geçirmek için mücadele veriyor, Ceyhan’ın gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BOYDAK: VATANDAŞLARIMIZ SABIRLI OLSUN

Gelen şikayetleri tek tek değerlendirdiklerini ifade eden Boydak, “Belediyemiz sorumluluk alanındaki yolların bakım ve onarımını yapıyoruz. Yeni şehir kanunu ile mahallemiz olan çevre köylerimizde parke ve asfalt çalışmaları yaptık. Ceyhan merkezde şehrimizin içme suyu şebeke boruları eski yıllarda yapılmış halk sağlığına zararlı asbestli borulardan oluşmaktadır. Bu boruları yenilemek amacıyla yolların kazılması, boruların döşenmesi ve tekrar üzerinin kapatılarak yolların yapılması AYKOME kararı ile Büyükşehir Belediyesine aittir. İçme suyu şebeke borularını değiştirerek bozulan yoların Büyük Şehir Belediyesi (ASKİ) sorumluluğunda tamamlamasının ardından, Büyükşehir Belediyesince tekrardan yapılmaması durumunda biz en kısa sürede sorumluluk alanımızdaki yolları yaparak vatandaşlarımıza rahat nefes aldıracağız” dedi.

Yasa gereği cadde ve bulvarların tamamı ile belediyemize ait olan sokaklarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları yapmak yine Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olduğunu dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, çalışmaların tamamlanarak yol probleminin tarihe karışacağını belirtti.

BOYDAK: YOLLARIMIZ BOZULMASIN DİYE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Ceyhanlıların parası israf olmasın diye koordineli çalıştıklarını belirten Başkan Boydak, yol yapım çalışmalarımızı mümkün olduğu sürece Büyükşehir Belediyesinin içme suyu projeleri ile ilgili yaptığı çalışmaları programlayarak, Aksagaz’ın önümüzdeki programlarını takip ederek yapıyoruz. Yaptığımız yolların tekrar kazılmaması için koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir