20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Açıklama…

Boydak’tan Açıklama…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi’nce devam eden su şebekesi yenileme çalışmaları konusunda yazılı bir açıklamada bulundu.

Başkan Vekil Boydak, “Bildiğiniz üzere şehrimizin içme suyu şebeke boruları eski yıllarda yapılmış halk sağlığına zararlı asbestli borulardan oluşmaktadır.

Büyükşehir Yasası gereği boruları yenilemek amacıyla döşemek için yolların kazılması, boruların döşenmesi ve tekrar üzerinin kapatılarak yolların yapılması AYKOME kararı ile Büyükşehir Belediyemize aittir.”dedi.

Boydak şunları belirtti:

“Su şebekesi çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Ocak Mahalle’sinde başlatılmıştır. Devam eden çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 67 km’lik yol kazılarak yeni şehir içi su şebekesi boruları döşenecektir. Yasa gereği cadde ve bulvarların tamamı ayrıca kazı yapılan ve yapılacak olan bölgeler, Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğundadır. Bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın rahatlatılmasını temenni ediyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir