19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak: ‘Yerli otomobil için en uygun yer Ceyhan’…

Boydak: ‘Yerli otomobil için en uygun yer Ceyhan’…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, yerli ve milli otomobil fabrikası için en uygun bölgenin Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi olduğunu söyledi.

Başkan vekili Ali Alper Boydak, “Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can beylerle birlikte yerli ve milli otomobil fabrikasının Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması ile ilgili incelemeler gerçekleştirdik. Böylesi büyük ve milli bir yatırımın Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmasının önemi ve önceliği ile ilgili fikir teatisinde bulunduk.” dedi.

Hem konum olarak hem de hava, deniz, kara ve demiryolu ulaşımı açısından ayrıca işgücü ve lojistik kolaylığı açısından Ceyhan OSB’nin birçok öncelik ve avantaja sahip olduğunun altını çizen Başkan vekili Ali Alper Boydak, şunları söyledi:

“ Ceyhan OSB yaklaşık 10 bin dönümlük bir iş alanına sahiptir. Böylesi mevcut özelliklere sahip bölgemizde yerli ve milli otomobil fabrikasının kurulması için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, ilgili Bakanlarımıza ve ülke ekonomimizi kalkındırmak, güçlendirmek adına çaba sarf eden fedakâr babayiğit iş adamlarımıza sesleniyoruz: yerli ve milli otomobil fabrikası için Ceyhan hazır, bizler her konuda hazırız.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir