19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak Öğrencilerin Karne Sevincini Paylaştı…

Boydak Öğrencilerin Karne Sevincini Paylaştı…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, 5 Ocak ilköğretim okulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilerin sevincine ortak olan Başkan Boydak öğrencilere kitap hediye etti.

Başkan Boydak, Ak Parti ilçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ve Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ile 5 Ocak ilköğretim okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Yaz tatilini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiye veren Başkan Boydak, öğrencilere kitap hediye etti.

2017-2018 Eğitim ve öğretim sürecini tamamlayarak karne alan öğrenciler Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’ı görünce yanına koşarak sevincini paylaştı. Fotoğraf çekilerek sohbet eden öğrencilere konuşma yapan Başkan Boydak, “Bugün bir yıllık emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Sizler geleceğimizin teminatı, güçlü bir Türki’nin tohumlarısınız. Bizim için en önemlisi geleceğe çok iyi hazırlanmış olmanız. Milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmesi ülkemizin geleceği açısından son derece önemli, sizleri yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yaz tatilinizi dinlenerek, bol kitap okuyarak ve sosyal aktivitelere katılarak güzel bir şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Ceyhan Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği verme çabası içinde olduklarını belirten Başkan Boydak, karnelerini alan öğrencilere kitap ve oyuncak hediye etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir