24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak Esnaf Gezilerini Sürdürüyor…

Boydak Esnaf Gezilerini Sürdürüyor…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak “Vatandaşlardan gördüğümüz sıcak ilgi ve destek; bizlere ayrı bir motivasyon katıyor, 24 Haziran Türkiye için bir milât olacak” dedi.

24 Haziran seçimleri öncesinde yoğun tempoda çalışan, esnafları kapı kapı ziyaret eden Başkan Boydak, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. AK Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ve ilçe yönetimi ile birlikte, çarşı esnafı ile buluşan Başkan Boydak ve partililer esnaftan büyük ilgi gördü.

Esnaf ziyaretinde gördükleri ilginin kendilerini gururlandırdığını belirten Boydak, “AK Parti Türkiye’nin kalkınmasını sağlamış, yaptığı başarılı işlerle takdir toplamıştır. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tüm alanlarda reform yapmış, ülkesi için her türlü zorluklarla mücadele etmiş bir liderdir. Kendisinin izinden giden ve bu davanın bir neferi olan bizler, vatandaşlarımızı ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. Ülkemiz üzerinde oyun kurmak isteyenlere en güzel cevabı Ceyhan’lı hemşerilerimiz sandıkta verecektir. Sahada gördüğümüz sıcak ilgi ve destek, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın ne kadar sevildiğini kanıtlıyor. Halkımıza bize verdiği destek ve gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir