19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boşandığı Eşiyle Evlenen Adamı Öldürdü…

Boşandığı Eşiyle Evlenen Adamı Öldürdü…

Kozan’da 55 yaşındaki Haluk Adem, bir süre önce boşandığı eşiyle evlenen parkomat görevlisi 43 yaşındaki Ali Özgüner’i sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Haluk Adem, yaklaşık bir yıl önce, ismi açıklanmayan eşinden boşandı. İddiaya göre, boşandığı eşinin 2 hafta önce parkomat görevlisi Ali Özgüner ile evlendiğini duyan Adem, kıskançlık krizine girdi. Haluk Adem, bugün saat 08.30 sıralarında otomobiliyle Özgüner’in çalıştığı Tufanpaşa Mahallesi Hazer Sokağa geldi. Aracından inen Haluk Adem, o sırada sokağa park eden araçlara fiş kesen Ali Özgüner’e elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

Parkomat görevlisi Özgüner, kanlar içinde yere yığılırken, yanına gelen Haluk Adem bu defa onu tekmeleye başladı. Adem, daha sonra yerde kıvranan Özgüner’e pompalı tüfekle ateş etmeye başlarken, çevredekiler de “Ambulans çağırın” diye bağırdı, Adem’e tepki gösterdi. Tüfeğindeki fişekleri biten Haluk Adem, cebinden çıkardığı dolu fişekleri tüfeğe yerleştirmek isterken, çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. O sırada olay yerine gelen polisler, Haluk Adem’i kalabalığın elinden güçlükle alarak emniyete götürdü.

Ağır yaralı Ali Özgüner ise olay yerine çağırılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aşırı kan kaybeden Özgüner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir