19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Bodrum katındaki yangın korkuttu…

Bodrum katındaki yangın korkuttu…

Adana’da bir apartmanın bodrum katındaki yediemin deposundaki otomobillerin alev alarak yanması üzerine, binada büyük panik yaşandı. Dumandan etkilenen aileler balkonlardan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Etkilenen bir bebeğe oksijen maskesi takıldı.

Merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi’ndeki Anılgan Sitesi’nin bodrumunda saat 10.30 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. Yediemin deposu da olan binadaki yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Zemin katta yapılan oksijen kaynağından çıkmış olabileceği üzerinde durulan yangından çıkan dumanlar, üst katlardaki evlere yayıldı. Zehirlenme korkusuyla büyük panik yaşayan apartman sakinlerinin bir kısmı kendilerini balkonlara atarken bazıları da dama çıktı.

Dumandan etkilenen vatandaşlara ise ekipler oksijen maskesi taktı. 4 aylık Defne Sevgi de annesiyle birlikte evlerinin balkonundan itfaiye merdiveniyle alındı. Sepetle indirilen ve dumandan etkilenen küçük bebeğe oksijen maskesi takıldı. Sağlık ekiplerinin de müdahale ettiği çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir