29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / “Biz inandık”

“Biz inandık”

Uzun yıllardır Süper Lig hasreti çeken Adana Demirspor, özellikle Başkan Murat Sancak ile birlikte yönetim bu hasreti dindirmek için büyük bir çaba gösterirken, Adana sokaklarına başkan ve futbolcularınyer aldığı fotoğraflar ile şampiyonluğu yakalayacaklarına dair pankartlar asıldı.
İnanlar ordusu…
Adana Demirspor’un zor günlerinde kulübe sahip çıkan ve takımın başarılı olması için varını yoğunu ortaya koyan Başkan Murat Sancak ile ilgili Şinasi Efendi Caddesi üzerine asılı pankartta “İnananlar Ordusu” yazısı yer aldı. Atatürk Caddesi’nde Sular semtine yakın yerde ise talihsiz bir sakatlık geçiren ve sezonu kapatan oyuncu Süleyman Koç’un fotoğrafının yer aldığı “Biz İnandık” sözleri yer alıyor.
Hatayspor’a hazırlanıyor…
Milli maç dolayısıyla geçen haftayı boş geçiren Adana Demirspor, Cumartesi günü 14.00’de yapacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Uğur Tütüneker yönetiminde sürdürüyor. Son yapılan maçta Menemenspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’un deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor ligde averajla 2. sırada, Adana Demirspor ise son maçtaki yenilginin ardından 9. sırada yer alıyor. Adana Demirspor ile lider olan Cesar Grup Ümraniyespor arasında 4 puan fark bulunuyor.
Sancak’a verilen ceza…
Adana Demirspor’un Ekol Göz Menemenspor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Başkan Murat Sancak’a, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, maçın ardından hakeme yönelik hakareti ve hak mahrumiyeti cezası devam ederken akredite alanlarda yer almasından dolayı 421 gün ceza verildi.Murat Sancak, geçen sezon Giresunspor’la oynanan karşılaşmada hakeme hakaret ettiği için 175 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. Sancak, 175 günlük cezası sona ermeden 421 gün daha ceza almış olurken 421 günlük ceza, 175 günlük cezasını tamamladıktan sonra başlayacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir