26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Biz her zaman birlikteyiz…

Biz her zaman birlikteyiz…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, hem TSYD’nin 59. kuruluş yıl dönümünü kutladı, hem de yeni göreve gelen Başkan Oğuz Kerim Hoşfikirer ile birlikte yönetim kuruluna başarılar diledi.

TSYD Adana Şube Nihat Geven Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Türkiye Spor Yazarları Derneği, bizim kardeş kuruluşumuzdur. Onlar ile gülüyor, onlar ile üzülüyoruz. Ayrımımız yok. Zaten, TSYD üyeleri de aynı zamanda Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi. Birlikte daha güçlüyüz. Bu gücümüz her alanda, her yerde kendini gösterecektir. Öncelikle TSYD’nin kuruluşunun 59. Yılını kutluyorum. Yeni göreve gelen yönetim kuruluna da üstün başarılar diliyorum. Umuyorum ki, çok daha güzel işler yapacaklardır. Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrağı zirveye taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer de, ÇGC ile bir bütün olunduğunu ve bu bütünlüğün hiçbir zaman bozulamayacağına dikkat çekerken, “Birlikte, hep birlikte daha güçlü olacağız. Öncelikle teşekkür ediyorum kutlama dileklerinden dolayı. İnanıyorum ki, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile el ele vererek birlikte çok daha başarılı projeler üreterek Adana’ya katkı koymanın mücadelesini vereceğiz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir