19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Biri otomobil içinde, diğeri boş arazide iki kadına ait cansız beden bulundu…

Biri otomobil içinde, diğeri boş arazide iki kadına ait cansız beden bulundu…

Kozan Eskikabasakal Mahallesi Müftü Mustafa Sokak kanal mevkisinde park halindeki otomobilin durumundan şüphelenen vatandaşlar jandarmaya bilgi verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, ve sağlık ekipleri sevk edildi.OTOMOBİLDE MERMİ İZLERİNE RASTLANDIEkipler yaptıkları incelemede, mermi izleri bulunan otomobilin içerisindeki başında ve vücudunda ateşli silah yarası olan kadının öldüğünü belirledi. Bölgede inceleme yapan ekipler, otomobilin yaklaşık 100 metre gerisinde boş arazide başında ve vücudunda ateşli silah yarası olan başka bir kadın cansız bedeni daha buldu.
Biri otomobil içinde, diğeri boş arazide iki kadına ait cansız beden bulundu. Yapılan incelemenin ardından cansız bedenler, önce Kozan Devlet Hastanesi’ne, ardından kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan araştırma sonucu otomobil içerisindeki cansız bedenin Tuğçe Duman’a (27), boş arazideki cansız bedenin de Suriye uyruklu Melek Elşemo’ya (24) ait olduğu tespit edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir