29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Bir ve beraber olacağız…

Bir ve beraber olacağız…

Ceyhan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı 10. Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Bahadır Odabaşı yapılan oylamada tekrar başkan seçildi. Ceyhan Cemevi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda konuşan Başkan Odabaşı, tüm genel kurul üyelerine teşekkür etti. Odabaşı “Ayrımcılığın ve ötekileştirmenin karşısında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle görevde bulundukları sürede önemli başarılara imza attıklarını dile getiren Ceyhan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Harun Odabaşı, “Vakfımıza bir Cemevi kazandırdık. Yönetici arkadaşlarımla beraber gerek ailemizden gerekse sosyal yaşantılarımızdan ödün vererek tüm mesaimizi kurumumuza harcadık. 2018 yılı içerisinde biten Cemevimiz 2019 yılında faaliyetlere başladı ve Covid-19 nedeniyle 8 ay açık kaldı. Bu süre zarfında 6 adet Cem, 2 adet aşure, 8 adet lokma ve 2 adet konser gerçekleştirdik.” dedi.

GEREKENİ YAPACAĞIZ
Önlerinde görev yapacakları 3 senelerinin olduğunu ifade eden Bahadır Odabaşı, şöyle devam etti: “Bu süre zarfında paneller, sempozyumlar, tiyatro, konser, lokma, kurslar ve cemler gerçekleştireceğiz. Toplumumuzu birlik ve beraberlik içerisinde tutmak ve kültürümüzü yaymak açısından ne gerekiyorsa yapacağız. Kamu kurum ve kuruluşları ile bu süre zarfında istişarede olacağız ve birçok etkinlikleri beraber gerçekleştireceğiz. Bizler daha öncede olduğu gibi bundan sonrada kurumumuzu siyasetten uzak tutacağız ve toplum siyasetini öne çıkaracağız. Yani toplumun çıkarlarını daima önde tutmaya devam edeceğiz. Yapıcı eleştirilere yaklaşarak, yıkıcı eleştirilere ise kulak tıkayacağız. Bizler Ceyhan’ın gelişmesi için de elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu şehir bizim bu şehir hepimizin. Bizler hiçbir etkinlikte ayrım yapmaksızın sünni kardeşlerimiz ile bir olacak ve beraber olacağız. Ayrımcılığın ve ötekileştirmenin dün olduğu gibi bugünde karşısında duracağız.” Yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Bahadır Odabaşı, Başkan Yardımcıları Ali İhsan Sarıcı, Hüseyin Kar, Sekreter Ezgi Kanlı, Sayman Hasan Taş, Üyeler Ferhat Tona, Ülger Kanlı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir