26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralandı, bileği kesilen kocası öldü…

Bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralandı, bileği kesilen kocası öldü…

Bir çiftin bıçaklı kavgasında kadın yaralandı, bileği kesilen kocası öldü. Karı- koca arasında çıkan kavgada eşlerden biri mutfaktan bıçak alarak diğerine saldırdı. Olay sırasında bileği kesilen Mehmet Karakuş hayatını kaybetti, eşi Venera Karakuş ise ağır yaralandı.
Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesi’ndeki evlerinde 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibiMehmet Karakuş (35) ile eşi Venera Karakuş (32) arasında çocuklarının evde olmadığı sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine eşlerden biri mutfaktan bıçak alarak diğerine saldırdı. Bıçaklı boğuşma sonucu her ikisi de yaralandı. Bağırma ve yardım çığlıklarını duyup, eve gelen apartman sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirip, yaralı kadını otomobil ile yakındaki özel hastaneye götürdü. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Mehmet Karakuş’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karakuş’un cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Venera Karakuş’un ise ağır yaralı olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir