24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Bilet Yerine Kitapla Girilen Özel Konserde, ‘Özel Çocuklar’ Sahne Aldı…

Bilet Yerine Kitapla Girilen Özel Konserde, ‘Özel Çocuklar’ Sahne Aldı…

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümü tarafından organize edilen ve bilet yerine kitap verilerek girilebilen piyano konseri düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinin sahne aldığı konserde, Mavisu Engelliler Derneği’nin özel öğrencileri de tango ve çeşitli gösteriler sundu. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda düzenlenen, ‘Konsere biletle değil, kitapla geliyoruz’ temalı etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, ÇÜ İİBF Öğretim Görevlisi İsmail Güneş, Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya, Mavisu Engelliler Derneği Başkanı Ülkü İnsan, üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Müdürlüğü Şan ve Piyano Hocası Dilek Ergin ve öğrencileri tarafından ortaklaşa düzenlenen konserde, üniversite öğrencilerinin yanı sıra Mavisu Engelliler Derneği çatısı altındaki otizm ve down senromlu bireylerin dans ve müzik gösterileri büyük beğeniyle izlendi. Davetlilerin salona biletle değil, kitap hediye ederek girebildiği etkinlikte toplanan kitaplar, çeşitli kütüphanelere bağışlanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir