25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BELEDİYEDEN YENİ SAHA…

BELEDİYEDEN YENİ SAHA…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİN’NİN MOLOZ DÖKTÜĞÜ ALAN CEYHAN BELEDİYESİ’NCE FUTBOL SAHASI OLARAK DÜZENLENDİ

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin moloz döktüm sahası ilan ettiği alanı futbol sahası olarak gençlere kazandırdıklarını söyledi.

Bota Mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda gençler tarafından açılan futbol sahasına giden ve gençlere kale direklerini teslim ederek montajının gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler, sahanın bakımını da gerçekleştireceklerini söyledi.

Güler, söz konusu alanda Ceyhan Belediyesi tarafından hiçbir şekilde moloz dökülmediğini anımsatarak ” gördüğünüz gibi Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi şantiye alanına çevirmiş. Buraya bizim moloz dökmemiz söz konusu olamaz. Arkadaşlarımız sadece ileride yol yapılırken dolgu amaçlı malzeme kulanmışlar. Bunun dışında bu bölgeyi Büyükşehir Belediyesi moloz döküm sahası ilan etmiş. Ekiplerimiz, sahanın düzenlenmesini sağlamak ve kale direklerini dikmek için buradalar. Gençlerimize güzel bir futbol sahası kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz.” Dedi.

Gençler tarafından çiçeklerle karşılanan Güler, “Sayın Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk Adana’da çeşitli toplantılara katıldığı için aramızda olamadı. Ceyhan hepimizin ilçesi ve bu gençler de hepimizin geleceğidir. Başta Sayın Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk olmak üzere spora büyük önem veriyoruz. Gençlerimiz burada spor yapacaklar ama ders çalışmayı da asla ihmal etmesinler. Malumunuz her Çarşamba günü Belediye Başkanımızın bizzat katıldığı halk günü toplantıları düzenliyoruz. Dilek ve şikâyetlerinizi, taleplerinizi başkanımıza çok rahatlıkla iletebilirsiniz.” Diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Güler, daha sonra düzenlemesi yapılan futbol sahasında gençlerle birlikte penaltı atıp; fotoğraf çektirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir