25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeden ücretsiz çorba ikramı…

Belediyeden ücretsiz çorba ikramı…

Çukurova Belediyesi, ilçenin iki noktasına yerleştirdiği ikram çekişmesiyle vatandaşlara çorba ikramı uygulaması başlattı.
Çukurova Belediyesi tarafından Turgut Özal Bulvarı Ramazanoğlu Camii ve Bülent Angın Bulvarı üzerinde iki noktaya ikram çeşmesi yerleştirildi. Hafta içi her sabah 06.30-08.30 saatleri arasında çorba ikramı uygulaması başlatıldı. İşe ya da okula yetişmek için evden kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kalanlar için uygulama başlattıklarını anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ücretsiz çorba dağıtımından her yaştan vatandaşın yararlandığını söyledi.
İkram çeşmelerinin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Çetin, “Cami cemaati sabah namazı için çok erken kalkıyor. Bu nedenle ikram çeşmemizden birini Ramazanoğlu Camii önüne koyduk. Bir diğeri de Duygu Kafe durağında hizmet veriyor. Çünkü bu durak öğrencilerimizin ve işe gitmek için araç bekleyen vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir mevki. Kahvaltı yapmaya fırsat bulamadan yollara düşen hemşerilerimizin güne ikram ettiğimiz çorba ile başlamasını istedik. Geçmiş yıllarda başlayan bu hizmetimiz sonbahar mevsimi ile yeniden başladı. Havalar ısınana kadar da hafta içi her gün devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir