23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeden Eğitime Destek…

Belediyeden Eğitime Destek…

Ceyhan Belediyesi Ücretsiz Etüd Merkezinde Üniversiteye hazırlık 11-12. sınıf ve mezunlar ile 7-8. Sınıflar öğrencileri için TEOG ücretsiz kursları 10 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Etüd merkezine kayıt yaptıran öğrenciye hazırlık kitapları da ücretsiz olarak dağıtılacak. Kayıt yaptıracak olan öğrencilere başarı temennisinde bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, eğitimin kalitesini ve başarıyı yükseltmek için disiplinli bir biçimde çok çalışmanın gerekli olduğunu ifade etti.

BELEDİYEMİZİN İMKÂNLARINI GENÇLERİMİZE SEFERBER EDİYORUZ
Başkan Alemdar Öztürk,“Belediyemizin imkânlarını geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz için seferber ediyoruz. İnşallah bu ücretsiz kurslardan istediğiniz şekilde faydalanarak arzuladığınız okullara gitmeyi de başarırsınız. Biz sizlerin yaşındayken bırakın ücretsiz ders almayı ücretli ders alabilme imkânlarımız bile yoktu. Bu yüzden buranın bir müessese olduğunu unutmamanızı ve gerekli önemi vermenizi diliyorum”şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir