24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / BELEDİYEDEN BAHAR TEMİZLİĞİ…

BELEDİYEDEN BAHAR TEMİZLİĞİ…

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar ayının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte temizlik işlerini hızlandırdı. Ekipler, parkları, kaldırımları, cadde ve bulvarları hummalı bir şekilde temizliyor.

Planlı bir biçimde ilerleyecek olan çalışmalar Ceyhan’daki tüm mahallelerde devam edecek. İlçe merkezindeki mahallelerde başlatılan bahar temizliği çalışmalarında oluşturulan özel ekipler, planlı bir şekilde ilerleyerek ilçeyi bahara hazırlamış olacak.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk yaptığı açıklamada, “malumunuz, bahar geldi. İlçemizdeki park ve yeşil alanlar vatandaşlarımız tarafından yoğun bir biçimde kullanılmaya başlandı. İlçe genelinde sorumluluk alanımızdaki sokaklarımız, caddelerimiz ve parklarımız bahara hazırlamak amacıyla ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde temizleniyor. Amacımız vatandaşlarımızın daha temiz ortamlarda yaşamalarına yardımcı olmaktır.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir