25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI…

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI…

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ 2015’İN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ceyhan Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başkanlığında 2015 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclis salonundaki 2015 yılı Ocak ayı meclis toplantısı, gündemin 1. maddesi gereğince yoklamanın ardından Atatürk ve Aziz Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Gündemin 2. maddesinde yer alan 2014 Mali Yılı Gelir Giderlerini denetlemek üzere Denetim Komisyonu oluşturulması konusu görüşüldü. Yapılan oylamada komisyona Ünal Albayrak, Süleyman Yontay, Hanife Şumnu, Taner Cerit ve Sami Özsoy seçildi.

Gündemin 3 maddesine istinaden Zabıta personeline verilecek olan fazla mesai ücreti görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde ise yasanın öngördü şekilde kısmi zamanlı sözleşmeli Avukat çalıştırılması ve ücreti de görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 5. maddesinde ise belediyeye ait menkul- gayrimenkullerin haczedilmemesi için kamu yararına tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 6 maddesinde ise ilçe genelinde bazı sokak, cadde ve bulvarlarda Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’nin 14. maddesi gereğince yol boyu ticaret bölgesi olarak teşekkül etmiş ve ileride ticaret alanları oluşacak konut alanlarında bulunan parsellerin, yol seviyesinde veya açığa çıkan bodrum katlarının yoldan cephe alan mekânlarında imalathane niteliğinde olmayan, gayrisıhhî özellik taşımayan, halkın günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dükkân, kuaför, terzi, muayenehane, lokanta, pastane, anaokulu, kreş, fırın gibi işyeri açma konusu görüşülerek idareden geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir