20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / BELEDİYE HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR…

BELEDİYE HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR…

CEYHAN BELEDİYESİ 6. HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK “ KENTSEL DÖNÜŞÜM BAKANLAR KURULUNDAN ÇIKTI”
Ceyhan Belediyesi’nin her hafta Çarşamba günleri düzenlediği halk toplantılarının 6.’sı gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, içinde bulunduğumuz Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını ve Ermenek’te maden göçüğü altında kalan 18 işçinin de kurtuluşunu vesile olmasını Rabbil Alemin’den niyaz ettiğini ifade etti.
Amaçlarının vatandaşın öneri, talep ve şikâyetlerini bizzat dinleyip çözüm getirmek ve vatandaşla yüz yüze görüşüp bütünleşmek olduğunu ifade eden Başkan Alemdar Öztürk,
” seçim öncesinde ve şimdiye kadar bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh ve desteklerinizden dolayı hepinizden Allah razı olsun. Devletimizin kanunlar ölçüsünde bizlere verdiği yetki ve imkânlar dâhilinde sizlerin talep ve önerilerine cevap vermek için halisane duygularla yola çıktık. Rabbil Âlemin bu yolda bizleri ve sizleri mahcup etmesin” dedi.

Vatandaşlardan en çok iş konusunda talepler geldiğini ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, belediye bünyesinde kurulan kariyer merkezi (CEYKAM) vasıtasıyla bu taleplere cevap vermeye gayret ettiklerini belirtti.
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAKANLAR KURULUNDAN GEÇTİ
Ceyhan’a hizmetlerin gelmeye başladığının altını çizen Alemdar Öztürk, “ Allah’ın izniyle Ceyhan’a hizmetler gelmeye başlamıştır. Kentsel dönüşüm konundaki talebimiz Bakanlar Kurulu’ndan Sayın Başbakanımızın da imzasıyla çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın imzası ve resmi gazetede yayınlanmasının ardından kentsel dönüşümü inşallah Ceyhan’da başlatacağız.” Dedi.
TOKİ YETKİSİ OYBİRLİĞLE VERİLDİ
Kasım ayı olağan meclis toplantısında TOKİ konusunda kendisine oybirliğiyle yetki verildiğini anımsatan Başkan Alemdar Öztürk, “ TOKİ’yi Ceyhan’a getirmek için belediye meclisimiz oybirliğiyle bize yetki vermiştir. Bu konuda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. inşallah alt ve orta gelir kesimi vatandaşlarımız için TOKİ’yi ilçemize getireceğiz.” diye konuştu.

Vatandaşların, yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantısında Başkan Alemdar Öztürk, herkesle tek tek ilgilenerek öneri, talep ve şikâyetleri dinledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir