19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem mesajında; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılın geride kaldığını belirterek “2022 yılına girerken şehrimiz ve ülkemiz için yepyeni beklentiler ve hedeflerle yolumuza devam edeceğiz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. 2022 yılının hem ülkemiz hem de Ceyhan için güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacağına inanıyorum. Salgın şartlarına rağmen 2021 yılında Ceyhan’ı her yönüyle daha da gelişip kalkınması noktasında eğitimden spora, tarımdan turizme, kültür-sanattan sağlığa kadar her alanda hep birlikte çok güzel işlere imza attık. İnşallah yeni yılda bu güzel işlere yenilerini ekleyerek, ‘modern bir kent’ hedefine daha da yaklaşacağız. İlçemizi yenilemek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Başta Ceyhanlı hemşerilerimin olmak üzere ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin yeni yılını gönülden tebrik ediyorum. Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Tüm hemşerilerime sağlıklı mutlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir